Lepo je biti FLEGMA
Piši nam Facebook

1. Naložbeni cilji:

A. FLEGMA penzija - varčevanje za pokojnino, glede na vašo starost

Glede na vašo starost in želje zavarovalne premije skupaj določimo mesečni varčevalni znesek, ki ga investiramo v ustrezne naložbe. Bližje kot ste cilju, bolj varne so vaše naložbe. Le-te naši strokovnjaki za vas sproti prilagajajo in tako zagotovijo ustrezno varnost vaše naložbe. Ob doseženem varčevalnem cilju se odločite za enkratno izplačilo ali izplačilo v obrokih (renta oz. dodatek k pokojnini).

Strategije prehajanja med naložbenimi portfelji

Naložbeni portffelji

B. FLEGMA - varčevanje za cilj

Izberete cilj in ročnost varčevanja kot je npr. nakup stanovanja v roku 15 let. Glede na vaše želje in potrebe umestimo vašo naložbo v najbolj optimalen sklad in skrbimo, da naložba skozi čas postaja vse varnejša. Portfelj se bo namreč spreminjal s tem, ko se bo približeval naložbenem cilju oziroma se bo izognil nevarnosti, da vrednost premoženja na osebnem računu drastično zaniha. Vsi si želimo donosno in varno naložbo, kajne?

Naložbeni portffelji

C. FLEGMA po meri - samostojna izbira naložbene strategije

S pomočjo naših strokovnjakov lahko oblikujete svojo Flegmo popolno v sozvočju z vašimi željami glede na vaše naložbeno pričakovanje in stopnjo tveganja, ki ste ga pripravljeni sprejeti v povezavi z želenimi donosi. Pokličite nas.